Soirée à Volonté
All-in Dansfeest met een uitgebreide selectie van wijnen. Exquise sharing menu van chef Guy Weyts Met DJ! Schrijf je in via Kate van VerySherry: kate@verysherrey.be All-in kostprijs: 115€
All-in Dansfeest met een uitgebreide selectie van wijnen. Exquise sharing menu van chef Guy Weyts Met DJ! Schrijf je in via Kate van VerySherry: kate@verysherrey.be All-in kostprijs: 115€
Workshop@STOKE | Heerlijke hapjes en fingerfood op de OFYR tijdens deze exclusieve workshop. Boordevol praktische tips en technieken voor het bereiden van diverse hapjes en fingerfood. Zo kan je thuis uitpakken met hapjes en fingerfood met een pro-niveau. WAT JE MOET WETEN: Deze workshop is van 19u tot 22u. Eat all you can cook inclusief
WORKSHOP @ STOKE | Na het grote succes van het vorige all-the-way-menu Tataki van tonijn met noedel salade “Tomorrowlands favorite” zeebaars. Mexicaanse kippedijen op een zalf van zoete aardappel en nacho crumble Tagliata van ossehaas met drunken potatoes uit de bricknic met courgette. Crème caramel croissant WAT JE MOET WETEN: Deze workshop is van 19u
Workshop@STOKE | Bij deze workshop is een classic bij STOKE! De focus ligt vooral op het leren bakken van diverse soorten rood vlees op de OFYR. WAT JE MOET WETEN: Deze workshop is van 19u tot 22u. Eat all you can cook, aangepaste dranken, 125€ pp LET OP: Als je reserveert voor een workshop kan
EVENT@VillaSTOKE Met onder andere: Croque croissant de luxe Verrassingseitje traag gegaard met Italiaans spek en bloemkool Bouillabaisse uit Honfleur Libanese gehaktballetjes “kafta batata” Warm gerookte zalm met gebakken avocado en bieslook mousseline Siciliaanse pasta met citrus aroma’s en peccorino. Salade Niçoise met geroosterde kippedijen Kempisch lam op een ratjetoe van zomergroenten ... Prijs Bruch: