Onze catering is altijd op maat

Na overleg stellen we een menu voor

Wij koken op OFYRs voor onze catering. Deze bereidingswijze onderscheidt zich door haar puurheid: er is geen direct contact met de vlammen, dus het eten komt niet in aanraking met rook van verbrande sappen of vetten. Door het design van de OFYR zijn er verschillende temperatuurzones op de ring die het mogelijk maken elk type vlees, vis, eieren, groenten of fruit te grillen.

De fijnheid van onze keuken staat in schril contrast met het ruwe   open houtvuur en de OFYRs van Cortensstaal. Het open vuur zorgt voor een zeer aangename sfeer die het toch mogelijk maakt om Outdoor Cooking naar een nieuw niveau te tillen. Het voordeel van grillen en koken op houtvuur is dat we niet gebonden zijn aan energievoorzieningen zoals elektriciteit of gas. Ook een event in het buitenland wordt makkelijker mogelijk door onze aanpak. Een vuurtje is alles wat we nodig hebben. Dat zorgt voor een ongebondenheid die mogelijkheden schept. Wij houden van een uitdaging en vinden het niet erg om moeilijkere jobs aan te pakken. Liefde voor ons werk is altijd het geheime ingrediënt.

Hieronder vind je een menu dat voorstelt hoe we de dingen aanpakken. Natuurlijk wordt na contact een menu op maat samengesteld aan de hand van producten die op dat moment op de markt zijn. Kom een keer langs of bel als je een feest plant. Hou er wel rekening mee dat onze agenda snel volloopt. Wacht dus niet te lang om een datum af te spreken.

Download een voorbeeldmenu neem contact met ons op