Het hele jaar door worden er workshops georganiseerd. Ze worden voortdurend aangevuld op de site, maar we willen ze niet te ver vooraf plannen. Hou social media in het oog: die van Guy Weyts en die van STOKE, daar worden de workshops altijd aangekondigd. Je kan ook via de pop-up die op deze pagina verschijn je email achterlaten, dan krijg je als eerste een email als er nieuwe workshops op de site staan.

Je kan, wanneer het om een cadeau gaat, een digitale gift-card aanmaken op onze site. Die kan dan bij inschrijving op onze website verzilverd worden.

De workshops gaan door in het Outdoor Cooking Centre in Mol. Heb je zelf een OFYR thuis? Dan zijn er formules mogelijk dat er bij je thuis een workshop geörganiseerd wordt. Neem even contact op. 

In selecte groep neemt een meesterchef je mee in een culinaire reis. Je geniet van aangepaste wijnen en krijgt voor een kleine prijs heel veel vuur en geknabbel met passie gegrild. Ben je geïnteresseerd in zo’n OFYR? dan is een demo de ideale kennismaking

In selecte groep begeleidt een meesterchef je mee in een culinaire reis. Je steekt zelf de handen uit de mouwen en leert actief met een OFYR omgaan. Je kookt op een grillplaat op open vuur. Geniet van aangepaste wijnen en kookt zelf je eigen lekkerste grill ever.

Heb je een OFYR en/of een The Bastard BBQ en wil je graag een worshop bij je thuis? Dat kan vanaf 15 deelnemers. Verzamel je vrienden en neem snel contact op.

Je kan zelf een workshop kiezen en die aan iemand ‘geven’. Jij krijgt dan een bevestiging en je kan die zelf forwarden naar de persoon die de workshop krijgt. Maar je kan ook een digital giftcard kopen op deze site en die aan iemand doorsturen, die kan dan zelf een workshop kiezen en de giftcard bij de aankoop verzilveren. 

STOKE WORKSHOPS

Hieronder vind je de workshops van deze maand, klik op de pijltjes om de workshops van andere maanden te zien.

STOKE Outdoor Cooking Centre
€125

Meat, meat & meat

Je smaakpapillen worden verwend met de exclusieve vleessoorten en verrassende stukken. Echte carnivoren genieten uitermate van deze workshop. WAT JE

STOKE Outdoor Cooking Centre
€125

Meat, meat & meat

Je smaakpapillen worden verwend met de exclusieve vleessoorten en verrassende stukken. Echte carnivoren genieten uitermate van deze workshop.

STOKE Outdoor Cooking Centre
€125

Summer seabreeze

In deze zomerse workshop maak je bereidingen met de betere vis, schaal en schelpdieren alsof het vanzelf gaat. Kom genieten

STOKE Outdoor Cooking Centre
€100

Creatieve Amuses

Met deze workshop tover je deze hapjes, finger- en streetfood te voorschijn alsof je een OFYR Chef bent. Je hebt

How to OFYR