CATERING ANDERS DAN DE ANDEREN

Kickass Cooks

Sterrenchef Guy Weyts leidde een heel team toppers op. Alle meesterchefs excelleren in stijl en klasse. Sommigen nemen hun ervaring uit een vorig leven (sterren restaurant) mee naar STOKE. Want een meesterchef staat met zijn OFYR tussen uw gasten. Geeft uitleg en maakt zich wel een schuldig aan showcooking. Daarom durven we gerust zeggen dat we zowel op culinair niveau als op entertainmentgehalte superieur zijn.

Uw locatie inspireert ons

We bieden met STOKE een totaaloplossing aan waar de fijnheid van de keuken in schril contrast staat met het ruwe open houtvuur en de OFYRs van Cortensstaal. Het voordeel van grillen en koken op houtvuur is dat we niet gebonden zijn aan energievoorzieningen zoals elektriciteit of gas. Ook een event in het buitenland wordt makkelijker mogelijk door onze aanpak. ‘Light my fire’ is alles wat we nodig hebben. Dat zorgt voor een ongebondenheid die mogelijk schept. Daag ons maar eens uit.

Elk moment en elk seizoen

Door het warme, open vuur is een STOKE event ook ideaal voor winter en tussen seizoenen. Van een beetje regen is nog nooit iemand gesmolten. Niet voor iedereen, wel voor fijnproevers. We houden van afwisseling. We doen zowel ons uiterste best om 8 mensen een culinair orgasme te geven als een bedrijfsfeest van 500 mensen te verrassen met een out-of-the box oplossing voor je incentive.

Priceless

STOKE werkt op maat. Outdoor Haute Cuisine kan niet prêt-à-manger zijn. We zijn geen gewone cateraar. We zijn een mobiel outdoor restaurant. Daarom geven we ook geen ready-made prijzen. Stoke maakt het verschil door een exclusieve, persoonlijke aanpak, weg van de middelmaat.Toch willen we hier een aantal voorbeelden geven van de culinaire belevingen.

Call Now Button